De Amerikaanse actrice Amanda Seyfried heeft Liv Tyler vervanger als boegbeeld van het parfum Irresistable van Givenchy.

Amanda werd gevraagd door Givenchy om de ambassadrice van het parfum en hoefde daar niet lang over na te denken. "Het is een eerlijke samenwerking. Ik vind Givency een cool en artistiek merk en ik ben trots om er een onderdeel van te zijn. Ik heb bovendien het gevoel dat ik nu een voet in de deur heb van de modewereld", aldus de actrice tegen WWD.

Creatief directeur Ricardo Tisci nam de styling van de reclamevideo op zich die vanaf september overal te zien zal zijn. Amanda leende haar mooie gezicht eerder al aan het Japanse beautymerk Clé de Peau Beauté. De actrice raakte bekend bij het grote publiek dankzij de film 'Mean Girls'. (RDM)

De Amerikaanse actrice Amanda Seyfried heeft Liv Tyler vervanger als boegbeeld van het parfum Irresistable van Givenchy. Amanda werd gevraagd door Givenchy om de ambassadrice van het parfum en hoefde daar niet lang over na te denken. "Het is een eerlijke samenwerking. Ik vind Givency een cool en artistiek merk en ik ben trots om er een onderdeel van te zijn. Ik heb bovendien het gevoel dat ik nu een voet in de deur heb van de modewereld", aldus de actrice tegen WWD. Creatief directeur Ricardo Tisci nam de styling van de reclamevideo op zich die vanaf september overal te zien zal zijn. Amanda leende haar mooie gezicht eerder al aan het Japanse beautymerk Clé de Peau Beauté. De actrice raakte bekend bij het grote publiek dankzij de film 'Mean Girls'. (RDM)