Culinair Culinair Waarom het wijnglas halfleeg zal zijn in 2035 Klimaatverandering, stijgende prijzen en een groeiende bezorgdheid om onze gezondheid zetten de wijnwereld op zijn kop. De toekomst van de wijnindustrie was nog nooit zo precair als vandaag. Dus dringt de vraag zich op: wat schenken we in ons glas in 2035?
Culinair Culinair Wijnexpert Dennis van den Buijs tipt: ‘In deze regio maakten ze vroeger zielloze tafelwijn, nu zie je hier een heuse wijnrevolutie’ Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week signaleert onze wijnkenner enkele druivensoorten die lang miskend zijn geweest, maar tegenwoordig als ware diva’s in de spotlight staan.
Culinair Culinair Meer dan brunello en chianti: wijnkenner Dennis van den Buijs tipt minder bekende Toscaanse wijnen Onze wijnkenner schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week houdt hij een pleidooi voor minder bekende Toscaanse wijnen.