Waarom meedoen aan Dagen Zonder Vlees goed is voor je portefeuille

28/02/17 om 10:35 - Bijgewerkt op 02/03/17 om 12:01

Vegetarisch eten duur? Nee hoor. Dit stuk legt uit waarom vlees laten een goede zaak is voor je spaarvarken en je krijgt er meteen nog een aantal tips bij over hoe je nóg goedkoper lekkers kan inslaan.

Laten we even teruggaan in de tijd. Ik ben zo'n twintig jaar oud en student op kot in Antwerpen. Mijn krappe weekbudget dwingt me op keuzes te maken: een terrasje gaan doen of bezuinigen op mijn maaltijden? Als levenslustige student is die keuze snel gemaakt: ik beperk me in de winkel algauw tot het kopen van groenten en fruit, aangevuld met allerlei uit de drogisterij. Dat ik vandaag nog steeds bijna enkel vegetarisch kook, is niet begonnen vanuit idealisme, maar vanuit dat beperkte studente...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info