Proef op de som: is zelf koken duurder dan de goedkoopste kant-en-klaarmaaltijden?

01/03/17 om 16:22 - Bijgewerkt op 10/03/17 om 14:57

In de discussie over hoe duur of goedkoop het is om gezond te koken, is het tijd voor een experiment. Het doel: proberen de prijzen van kant-en-klare voeding in supermarkten te kloppen. (Een pittige uitdaging, zelfs al lag de eindafrekening van een week koken voor twee lager dan 25 euro.)

Tijdens dit stuk nemen we je mee in een doorsnee werkweek in een klein huishouden van twee personen. Je krijgt een blik in de winkelmandjes, op de rekeningen en in de keuken. Alle opgesomde gerechten staan ongeveer binnen een half uur op tafel en worden daarom in dit huishouden regelmatig bereid.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

WeekendInformation Services

Ambacht ontmoet technologie

Ambacht ontmoet technologie

Op het eerste gezicht is de Gear 3 een traditioneel Zwitsers horloge. Totdat je aan ...

Onze partners