Elke dag visdag

12/09/17 om 21:00 - Bijgewerkt op 18/09/17 om 14:59

Bron: Knack Weekend

Schelpen of schaaldieren? Vis of mosseltjes? Zeewolf of griet? Kies het ruime sop.

Hollandse maatjes met zoetzure bloemkool, compote van ui en toast. Een kreeftje a la plancha. Gebakken langoustine met avocado, feta en coulis van waterkers. Of tarbotfilet met lamsoor, boterbonen en bouillabaissesaus. Het visaanbod van dit huis van vertrouwen overtreft moeiteloos de klassieke zeetong met frietjes. Je kunt hier ook lekkere vleesgerechten eten, maar die zijn duidelijk in de minderheid op de kaart. Wie graag kwaliteit op het bord krijgt zonder al te veel creatieve liflafjes, zit goed in deze chique brasserie met witte pilaren, leren zitbanken en smetteloos met linnen gedekte tafels. Bristol viert dit jaar zijn negentigste verjaardag.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info