Knapperige broodjes met carpaccio

  • Moeilijkheid

Nodig voor vier:

4 broodjes

150 g flinterdun gesneden, rauw rundvlees

boter

4 eetlepels olijfolie

1 eetlepel citroensap

2 jonge stengels en blaadjes van witte selder

4 rauwe blanke champignons

zwarte peper

60 g schilfers parmezaanse kaas.

De broodjes opensnijden en de binnenkant besmeren met boter. Beleggen met plakjes rauw rundvlees. De olijfolie en het citroensap mengen. Het vlees met deze vinaigrette besprenkelen en kruiden met zwarte peper. Bestrooien met dunne reepjes selderstengel en afwerken met schijfjes rauwe champignons. Versieren met blaadjes selder. De schilfers parmezaanse kaas op het laatste moment aanbrengen.

Men kan rauw rundvlees makkelijk dunsnijden als men het vlees kort in de diepvriezer steekt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content