Robert Pattinson voor Dior

30/10/12 om 15:38 - Bijgewerkt om 15:38

Bron: Knack Weekend

De acteur wordt het nieuwe gezicht van de parfumlijn voor mannen van modehuis Dior.

Robert Pattinson voor Dior

© epa

Robert Pattinson wordt het nieuwe gezicht van de parfumlijn voor mannen van modehuis Dior. Volgens het Amerikaanse E!News tekende de acteur een contract van drie jaar met het modelabel en hiervoor zou hij maar liefst 12 miljoen dollar krijgen.

Acteur Robert Pattinson, bekend van de Twilightfilms én van zijn af/aan relatie met Kristen Stewart, zal de komende maanden de hoofdrol spelen in enkele reclamecampagnes van mannenparfums voor het Franse modehuis Dior.

Door het tekenen van het contract treedt Robert Pattinson in de voetsporen van onder meer Natalie Portman, Eva Green, Monica Bellucci, Charlize Theron en Jude Law. Zij maakten eerder al reclame voor parfums van Dior.

Pattinson zou zelf een fan zijn van Dior en wordt regelmatig in een kostuum van het modelabel (Dior Homme) op de rode loper gespot. Een voorbeeld is het donkere kostuum dat hij dit jaar droeg op het filmfestival in Cannes.

Door het nieuwe gezicht te worden van een cosmeticaproduct stapt Pattinson ook in de voetsporen van Kristen Stewart, die het gezicht is van de parfums van Balenciaga. (LVR)

Onze partners