Culinair Culinair Waar schuiven chefs zelf de voeten onder tafel? 10 onmisbare adressen in Brussel Staat lekker eten op je lijstje met goede voornemens voor 2024? Doe jezelf een plezier en ontdek in Brussel tien restaurants waar chefs zelf graag gaan tafelen. Tips van topchocolatier Pierre Marcolini Barge “De buurt rond de Antwerpse Poort in Brussel associeer je niet spontaan met lekker eten. Chef-kok Grégoire Gillar is een oudgediende van …
Reizen Reizen Slimmer op reis: zo gebruik je AI en TikTok om je vakantie te plannen Voor sommigen is het plannen van de reis het halve plezier, voor anderen een ware nachtmerrie. Voor die laatste groep brengen AI en TikTok mogelijks heil. Hoe gebruik je de beschikbare hulpmiddelen het best? En wat zijn de valkuilen? Een wegwijzer door het digitale doolhof.
Culinair Culinair Wat is gremolata en welke kookboeken zijn recent verschenen? De laatste foodnieuwtjes opgelijst Culinair journaliste Barbara Serulus sprokkelt het lekkerste foodnieuws bij elkaar.
Design Design Belgische designer van het jaar 2007 Nedda El-Asmar: 'Ik vind dat er in onze maatschappij een probleem is met respect' Exact twintig jaar geleden begon Nedda El-Asmar (39) aan haar studie zilversmeedkunst. Stichting Interieur en Weekend Knack selecteerden haar net voor de zomer als Belgische designer van het jaar 2007. Ondertussen heeft ze een pak projecten afgewerkt en begon ze les te geven op haar vroegere school. Een overzicht en een gesprek.