Culinair Culinair Waarom moet ik een voorschot betalen als ik reserveer? 'We moeten gasten een beetje opvoeden' No-shows. Tien jaar geleden kende geen enkele gast die uitdrukking, vandaag zijn ze het regelmatig, zo blijkt. Wij vroegen restaurateurs naar hun oplossingen voor het veelvoorkomende probleem.
Culinair Culinair Geven we geen fooi meer? 'Misschien worden we terug wat guller als de rekening betalen weer meer aandacht krijgt' Vroeger was het eenvoudig: je betaalde je rekening, liet wat wisselgeld liggen et voila, fooi. Maar nu we allemaal elektronisch betalen, doen we dat blijkbaar veel minder.
Culinair Culinair Is iedereen vandaag restaurantrecensent? 'Ook al zijn er 99 goede reviews, het is die ene slechte die je raakt' De web- of reserveringssite van het restaurant, Google en Tripadvisor, je kunt vandaag op heel wat plaatsen je mening kwijt. Maar is dat ook een goed idee?
Culinair Culinair Dineren in stijl: de favoriete restaurants van actrice en foodie Bab Buelens Bab Buelens is actrice en digital creative. Ze verdeelt haar tijd tussen Antwerpen en Split, de thuisstad van haar echtgenoot en chef-kok Vincent Banić. Bab houdt al haar hele leven hartstochtelijk van eten.
Recepten Recepten Krokante taartjes met rood fruit en vanillecrémeux Deze krokante taartjes met rood fruit en vanillecrémeux zijn een recept van Nicolas Misera van AIRrepublic.