Culinair Culinair Waar schuiven chefs zelf de voeten onder tafel? 10 onmisbare adressen in Brussel Staat lekker eten op je lijstje met goede voornemens voor 2024? Doe jezelf een plezier en ontdek in Brussel tien restaurants waar chefs zelf graag gaan tafelen. Tips van topchocolatier Pierre Marcolini Barge “De buurt rond de Antwerpse Poort in Brussel associeer je niet spontaan met lekker eten. Chef-kok Grégoire Gillar is een oudgediende van …
Culinair Culinair Bloemkoolgnocchi: Sandra Bekkari deelt haar favoriete recept voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: tv-chef en auteur Sandra Bekkari.
Culinair Culinair Ovenschotel met aardappelballetjes: Wim Ballieu deelt zijn favoriete gerecht voor de #VeggieChallenge De VeggieChallenge is een campagne van ProVeg die mensen inspireert om in de maand maart dertig dagen minder vlees te eten. Enkele Belgische chefs en kookboekenauteurs delen ter inspiratie hun favoriete gerecht met seizoensgroenten. Vandaag: Wim Ballieu.