We kunnen de Amerikaanse president niet vaak betrappen op een casual outfit. Toen hij dit weekend in Washington een boekenwinkel binnenstapte, gooide hij dus hoge ogen met zijn bruine leren jasje en knitwear sweater.

Barack Obama kiest occasioneel wel eens voor een eenvoudig hemdje met opgerolde mouwen of voor een sportieve look wanneer hij zich aan een spelletje basket waagt. Maar dit soort outfit kunnen we ons niet meteen herinneren. Obama draagt een bruine lederen jas, een beige pull en een donkerblauwe jeans.

Samen met zijn dochters Malia en Sasha, allebei ook erg modebewust, trok de president naar een boekenwinkel in Washington D.C., waar hij zich enkele boeken aanschafte. Geen idee in welke mate zijn dochters verantwoordelijk zijn voor deze casual look, maar het doet ons plezier te zien dat Obama niet enkel maatpakken in de kast heeft hangen. (AB)

We kunnen de Amerikaanse president niet vaak betrappen op een casual outfit. Toen hij dit weekend in Washington een boekenwinkel binnenstapte, gooide hij dus hoge ogen met zijn bruine leren jasje en knitwear sweater.Barack Obama kiest occasioneel wel eens voor een eenvoudig hemdje met opgerolde mouwen of voor een sportieve look wanneer hij zich aan een spelletje basket waagt. Maar dit soort outfit kunnen we ons niet meteen herinneren. Obama draagt een bruine lederen jas, een beige pull en een donkerblauwe jeans.Samen met zijn dochters Malia en Sasha, allebei ook erg modebewust, trok de president naar een boekenwinkel in Washington D.C., waar hij zich enkele boeken aanschafte. Geen idee in welke mate zijn dochters verantwoordelijk zijn voor deze casual look, maar het doet ons plezier te zien dat Obama niet enkel maatpakken in de kast heeft hangen. (AB)