Toen Ashley 12 was werd ze ontdekt als model in haar geboortestad Lincoln, Nebraska. Slechts een jaar later had ze al een contract te pakken bij een bekend mode-agentschap. Ze sprokkelde boeiende klussen bij elkaar en was het eerste plus-size model dat in een Sport's Illustrated Swimsuit editie werd geplaatst.

Toch kende ze ook veel tegenwind. Hoge piefen keken op haar neer en mensen uit de industrie zeiden dat ze geen schijn van kans maakte om covers of belangrijke fotoreportages te scoren. De reden? Haar voluptueuze lichaam. Ook haar medestudenten op de middelbare school noemden haar 'mooi, voor een dik meisje.'

Het model geeft de critici lik op stuk met talloze opdrachten en een eigen lingeriecollectie.

Toen Ashley 12 was werd ze ontdekt als model in haar geboortestad Lincoln, Nebraska. Slechts een jaar later had ze al een contract te pakken bij een bekend mode-agentschap. Ze sprokkelde boeiende klussen bij elkaar en was het eerste plus-size model dat in een Sport's Illustrated Swimsuit editie werd geplaatst.Toch kende ze ook veel tegenwind. Hoge piefen keken op haar neer en mensen uit de industrie zeiden dat ze geen schijn van kans maakte om covers of belangrijke fotoreportages te scoren. De reden? Haar voluptueuze lichaam. Ook haar medestudenten op de middelbare school noemden haar 'mooi, voor een dik meisje.'Het model geeft de critici lik op stuk met talloze opdrachten en een eigen lingeriecollectie.