De campagne Ik Koop Belgisch wil consumenten overtuigen om meer Belgische merken te kopen. Via Ik koop Belgisch bestickering op winkelvitrines en binnenkort ook een website, leert de consument welke merken van bij ons zijn en waar deze verkocht worden.

Shoppers zullen het snel doorhebben: er zijn talloze winkels die Belgische mode en design aanbieden. Vaak weten klanten niet eens hoeveel talent van eigen bodem de winkelstraten bevatten. Meer dan 500 boetieks ontvingen alvast een Ik Koop Belgisch sticker voor hun vitrine. Winkels die er nog geen ontvingen, maar graag de campagne een hart onder de riem steken, kunnen er bij het FFI eentje aanvragen.

Wie gericht op zoek wil gaan naar Belgische mode en design, kan vanaf september ook terecht op www.ikkoopbelgisch.be. De website geeft een visueel overzicht van alle Belgische merken in de categorieën mode en design.

Via sociale media kan je zelf ook deelnemen aan de actie en foto's van Belgische aankopen of stickers delen met de hashtag #ikkoopbelgisch.

Laat je inspireren door onze Belgische mode en Belgische accessoires shoppings.

(LP)

De campagne Ik Koop Belgisch wil consumenten overtuigen om meer Belgische merken te kopen. Via Ik koop Belgisch bestickering op winkelvitrines en binnenkort ook een website, leert de consument welke merken van bij ons zijn en waar deze verkocht worden.Shoppers zullen het snel doorhebben: er zijn talloze winkels die Belgische mode en design aanbieden. Vaak weten klanten niet eens hoeveel talent van eigen bodem de winkelstraten bevatten. Meer dan 500 boetieks ontvingen alvast een Ik Koop Belgisch sticker voor hun vitrine. Winkels die er nog geen ontvingen, maar graag de campagne een hart onder de riem steken, kunnen er bij het FFI eentje aanvragen. Wie gericht op zoek wil gaan naar Belgische mode en design, kan vanaf september ook terecht op www.ikkoopbelgisch.be. De website geeft een visueel overzicht van alle Belgische merken in de categorieën mode en design. (LP)