'Voor Hare Majesteit koningin Mathilde vond ik witgoud en diamant zeer gepast. De juwelen mogen opvallen maar moeten vooral de klasse van de koningin ondersteunen,' vertelt Lore Van Keer over haar koninklijk avontuur.

-
© -

De hangers springen in het oog zonder overdadig te zijn. Het strakke design wordt verzacht door de slim geplaatste diamanten. Helaas voor ons is het een pièce unique, speciaal ontworpen voor de koningin en dus niet beschikbaar voor grote publiek.

Belgian Beauties

De reden voor dit mooie geschenk is de steun die koningin Mathilde geeft aan het initiatief Belgian Beauties, een wedstrijd waarbij Belgische labels worden uitgedaagd door Unizo om hun ideale Belgische souvenir te ontwerpen. Aangezien de wedstrijd een uitdaging is voor alle Handmade in Belgium-ondernemers mocht Lore Van Keer, die vorig jaar ook het label ontving, de koningin bedanken in naam van alle deelnemers.

Reactie van de koningin

-
© -

Koningin Mathilde reageerde lovend op haar unieke geschenk. 'Ongelooflijk mooi,' zei ze aan de juwelenontwerpster. Ze vond het bewonderenswaardig dat Lore de hangers van A tot Z had gemaakt en moedigde de passie voor haar ambacht aan. Ze vroeg ook waar Lore een winkel had en zei dan met de knipoog dat ze regelmatig bij haar in de buurt gaat fietsen. Lore Van Keer heeft er dus een fan bij. (LP)

'Voor Hare Majesteit koningin Mathilde vond ik witgoud en diamant zeer gepast. De juwelen mogen opvallen maar moeten vooral de klasse van de koningin ondersteunen,' vertelt Lore Van Keer over haar koninklijk avontuur. Belgian BeautiesDe reden voor dit mooie geschenk is de steun die koningin Mathilde geeft aan het initiatief Belgian Beauties, een wedstrijd waarbij Belgische labels worden uitgedaagd door Unizo om hun ideale Belgische souvenir te ontwerpen. Aangezien de wedstrijd een uitdaging is voor alle Handmade in Belgium-ondernemers mocht Lore Van Keer, die vorig jaar ook het label ontving, de koningin bedanken in naam van alle deelnemers. Reactie van de koningin