'Terwijl ik president ben, zal het niet gebeuren', zei Poetin op een bijeenkomst van een werkgroep omtrent mogelijke amendementen op de grondwet. Volgens door Poetin in 2013 ondertekende federale wetgeving is het publiek promoten van homoseksualiteit strafbaar in Rusland.

Poetin (67) is al twee decennia aan de macht, als president of premier. Zijn huidige en laatst mogelijke ambtstermijn loopt tot voorjaar 2024. Daarmee is hij het langst aanblijvende staatshoofd van Rusland of de Sovjet-Unie sinds Joseph Stalin. (Belga)

'Terwijl ik president ben, zal het niet gebeuren', zei Poetin op een bijeenkomst van een werkgroep omtrent mogelijke amendementen op de grondwet. Volgens door Poetin in 2013 ondertekende federale wetgeving is het publiek promoten van homoseksualiteit strafbaar in Rusland. Poetin (67) is al twee decennia aan de macht, als president of premier. Zijn huidige en laatst mogelijke ambtstermijn loopt tot voorjaar 2024. Daarmee is hij het langst aanblijvende staatshoofd van Rusland of de Sovjet-Unie sinds Joseph Stalin. (Belga)