Na breien, haken en macramé, staat het vierde Creatief Magazine helemaal in het teken van naaien. Daarmee lanceert Veritas haar allereerste naaimagazine.

Veritas
© Veritas

Het nieuwe magazine staat boordevol mode-inspiratie in verschillende stijlen. Van boho-chic tot tijdloze klasse en sportieve denim voor kinderen, tieners en dames. Wij staan alvast te springen voor de jumpsuit 'Alex', de rok 'Abby' en het omkeerbaar bomberjasje 'Annabelle'. De maten van de patronen variëren van 34 tot 48.

Binnenin spotten we twintig naaimodellen met handige werkbeschrijvingen en patronen, slimme tips en tricks voor beginners en extra uitdaging voor gevorderden. Of je nu dagelijks achter de naaimachine zit of er nét een hebt aangeschaft: de bedoeling is dat iedereen ermee aan de slag kan.

Het nieuwe naaimagazine kost 7.95 euro en per verkocht exemplaar schenkt Veritas 0.50 euro aan vzw Cunina, ten voordele van het bouwen van een naaiatelier in Oeganda.

(LP)

Na breien, haken en macramé, staat het vierde Creatief Magazine helemaal in het teken van naaien. Daarmee lanceert Veritas haar allereerste naaimagazine. Het nieuwe magazine staat boordevol mode-inspiratie in verschillende stijlen. Van boho-chic tot tijdloze klasse en sportieve denim voor kinderen, tieners en dames. Wij staan alvast te springen voor de jumpsuit 'Alex', de rok 'Abby' en het omkeerbaar bomberjasje 'Annabelle'. De maten van de patronen variëren van 34 tot 48. Binnenin spotten we twintig naaimodellen met handige werkbeschrijvingen en patronen, slimme tips en tricks voor beginners en extra uitdaging voor gevorderden. Of je nu dagelijks achter de naaimachine zit of er nét een hebt aangeschaft: de bedoeling is dat iedereen ermee aan de slag kan. Het nieuwe naaimagazine kost 7.95 euro en per verkocht exemplaar schenkt Veritas 0.50 euro aan vzw Cunina, ten voordele van het bouwen van een naaiatelier in Oeganda. (LP)