6 tomaten

1/2 honingmeloen

1 granaatappel

200 g feta

100 g macadamianoten

125 g zwarte olijven

3 el olijfolie

2 el rode wijnazijn

enkele sprietjes bieslook

peper van de molen

Bereidingswijze:

Snij de tomaten in stukken en de meloen in blokjes. Haal de pitjes uit de granaatappel. Meng al deze ingrediënten met de feta, macadamianoten en zwarte olijven. Kruid met de olijfolie, rode wijnazijn en peper. Werk af met het bieslook.

6 tomaten1/2 honingmeloen1 granaatappel200 g feta100 g macadamianoten125 g zwarte olijven3 el olijfolie2 el rode wijnazijnenkele sprietjes bieslookpeper van de molenBereidingswijze:Snij de tomaten in stukken en de meloen in blokjes. Haal de pitjes uit de granaatappel. Meng al deze ingrediënten met de feta, macadamianoten en zwarte olijven. Kruid met de olijfolie, rode wijnazijn en peper. Werk af met het bieslook.