Sandwich met verse zalm, gedroogde rauwe ham, spinazie en bieslook-yoghurtdressing
08-06-2011, 17:26
Bijgewerkt op: 24-06-2024, 17:32
Voor 4 personen
- 400 g verse zalmfilet
- 1 bosje bieslook
- 1 potje volle yoghurt
- olijfolie
- 1 citroen
- peper en zout
- 1 gesneden bruin brood
- 200 g sneetjes gedroogde rauwe ham
- 1 bosje jonge spinazie
Bereiding
- Snijd de zalmfilet met een scherp fileermes in dunne plakjes.
- Hak de bieslook fijn en meng onder de yoghurt. Roer er een scheutje olijfolie en wat citroensap onder en kruid naar smaak met peper en zout.
- Snijd de korsten van het brood en beleg de sneetjes afwisselend met verse zalm, yoghurtdressing en gedroogde rauwe ham met spinazie en yoghurtdressing.
- Maak sandwiches met twee lagen van de vulling en kruid elke laag met peper en zout.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier