Sandwich met verse zalm, gedroogde rauwe ham, spinazie en bieslook-yoghurtdressing

Sandwich met verse zalm, gedroogde rauwe ham, spinazie en bieslook-yoghurtdressing
© Getty
Voor 4 personen
  • 400 g verse zalmfilet
  • 1 bosje bieslook
  • 1 potje volle yoghurt
  • olijfolie
  • 1 citroen
  • peper en zout
  • 1 gesneden bruin brood
  • 200 g sneetjes gedroogde rauwe ham
  • 1 bosje jonge spinazie
Bereiding
  1. Snijd de zalmfilet met een scherp fileermes in dunne plakjes.
  2. Hak de bieslook fijn en meng onder de yoghurt. Roer er een scheutje olijfolie en wat citroensap onder en kruid naar smaak met peper en zout.
  3. Snijd de korsten van het brood en beleg de sneetjes afwisselend met verse zalm, yoghurtdressing en gedroogde rauwe ham met spinazie en yoghurtdressing.
  4. Maak sandwiches met twee lagen van de vulling en kruid elke laag met peper en zout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content