Roomijssandwich met amandelmelk en frambozen

© Isopix

IJs smaakt altijd, zeker wanneer je het zelf maakt. Met de verse frambozen voeg je nog een extra portie fruit toe aan deze roomijssandwich.

Voor 10 stuks
  • 250 ml amandelmelk
  • 1 el esdoornsiroop
  • 50 g amandelboter
  • 1 snuifje johannesbroodpitmeel
  • 200 g frambozen (diepvries)
  • 20 ronde dunne wafels (±6 cm diameter)
Bereiding
  1. Meng de amandelmelk met de esdoornsiroop, de amandelboter en het johannesbroodpitmeel. Giet dit mengsel in de ijsmachine en laat draaien tot een romige massa (ongeveer 20 minuten).
  2. Roer er de frambozen onder en schep een laag ijs van 2 à 3 cm tussen twee wafeltjes. Strijk de zijkant glad en leg de roomijssandwich 1 uur in de diepvriezer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content