Ravioli met kaas-citroensaus

Ravioli with braised sage, ricotta and parmesan
© Getty Images

Op zoek naar een snel-klaar pastagerecht? Deze ravioli met kaas-citroensaus is de perfecte suggestie.

Voor 4 personen

  • 250 g verse ravioli natuur
  • 250 g verse ravioli met spinazie

Voor de saus

  • 200 ml vloeibare room
  • 130 g gorgonzola
  • 1 eierdooier
  • 1 onbehandelde citroen
  • 4 el bieslook
  • 3 el pijnboompitten, geroosterd zonder vetstof

Bereiding

  1. Was de citroen en wrijf droog. Haal er een eerste laagje zeer fijne schil af. Rasp de tweede laag schil eraf.
  2. Kook de ravioli in gezouten water met wat citroensap. Breng de room aan de kook met de tweede laag schil. Meng er de verbrokkelde gorgonzola door. Neem van het vuur.
  3. Meng de eierdooier met 1 eetlepel van de room-kaasbereiding en meng door de rest van de bereiding, van het vuur af. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Laat de ravioli uitlekken en overgiet met saus. Versier de ravioli met kaas-citroensaus met bieslook, pijnboompitten en citroenschil.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Expertise