Minipizza’s

  • Difficulty

Minipizza's
© © Sucré Salé

Voor 10 minipizza’s:

400 g pizzadeeg

Smakelijke vullingen om uit te kiezen:

– gedroogde tomaten + reepjes ansjovis + mozzarella + olijven + basilicum

– champignons + blokjes spek + tomatenpuree + mozzarella

– spinazie + blauwschimmelkaas

– scampi + reepjes paprika + tomatenpuree

– prei + rauwe ham + tomatenpuree + geraspte kaas

– bolognesesaus

Kneed het deeg eerst nog eens door en verdeel het in 10 bolletjes. Rol elk bolletje uit tot een dun lapje. Aan de randen maakt u het deeg dikker, zodat de vulling niet kan weglopen. Schik de deegbodems op twee ingevette bakplaten. Strijk ze in met olijfolie en beleg ze met een vulling. Bestrooi ze met een draai van de pepermolen en oregano. Laat ze 15 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 220 °C.

Wilt u de minipizza’s zo vers mogelijk serveren, dan kunt u ze de dag voordien snel invriezen en tijdens de lunch afbakken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content