Ingrediënten

  • Voor 4
  • 1/2 Charentaismeloen
  • 1/2 galiameloen
  • 2 takjes munt
  • 125 g feta
  • 2 el olijfolie
  • een scheutje balsamicoazijn
  • peper van de molen

Halveer en ontpit de meloenen. Vorm bolletjes van het vruchtvlees met een bolletjessteker en doe deze in een slakom. Zet koel weg. Haal de muntblaadjes van de takjes en snij ze fijn. Snij de feta in kleine blokjes. Voeg beide toe aan de meloen. Kruid met de olijfolie, balsamicoazijn en peper. Schep voorzichtig om en zet koel weg tot aan het gebruik.

Tip: voor meer kleur kunt u ook een kwart van een kleine watermeloen, ontpit en fijngesneden, toevoegen aan deze salade.

Halveer en ontpit de meloenen. Vorm bolletjes van het vruchtvlees met een bolletjessteker en doe deze in een slakom. Zet koel weg. Haal de muntblaadjes van de takjes en snij ze fijn. Snij de feta in kleine blokjes. Voeg beide toe aan de meloen. Kruid met de olijfolie, balsamicoazijn en peper. Schep voorzichtig om en zet koel weg tot aan het gebruik. Tip: voor meer kleur kunt u ook een kwart van een kleine watermeloen, ontpit en fijngesneden, toevoegen aan deze salade.