Meefoon bouillon
03-05-2018, 10:20
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 10:22
Ingrediënten Voor 4 personen
Ingrediënten
Voor4 personen
- 250 g kippenborst, in dunne plakjes gesneden
- Peper
- Sojasaus
- 125 g Chinese vermicelli
- 1 el oestersaus
- 3 el olie
- 1 fijngehakte paksoi (of Chinese kool)
- 30 g fijngehakte bamboescheuten
- 50 g fijngehakte champignons
- Chili (optioneel)
Bereiding
- Marineer de kip met de sojasaus, de peper en drie eetlepels olie. Voeg drie glazen water toe en breng het mengsel aan de kook.
- Voeg de vermicelli toe en laat garen. Werk af met de paksoi, champignons en bamboescheuten.
- Breng op smaak. Serveer heet met de chili.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier