Apero-lepeltje met hummus en wilde rijst

hummus en wilde rijst
© Getty

Zo’n lepeltje met hummus en wilde rijst is een origineel hapje voor de apero. Recept en ingrediënten voor 16 stuks.

Nodig voor 16 stuks
  • 4 el wilde rijst
  • 1/2 gele paprika
  • oude balsamicoazijn
  • pompoenpitolie (of notenolie)
  • 1 potje hummus
  • geroosterde pijnboompitten
  • peper en zout
Zo maak je de hummus en wilde rijst
  1. Kook de wilde rijst 30 minuten in gezouten water. Snij de paprika in kleine blokjes. Laat de rijst uitlekken en meng met de paprika.
  2. Maak het slaatje aan met de azijn en olie, kruid met peper en zout. Verdeel de hummus over 16 lepels en schik er het slaatje op. Werk af met de pijnboompitten.

Kooktijd: 30 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content