Gevulde kerstomaatjes

Gevulde kerstomaatjes
Voor 4 personen
  • 8 rode en 8 gele kerstomaatjes
  • 50 g boter
Vulling
  • 1 fijngehakte sjalot
  • 4 el paneermeel
  • 50 g geraspte oude comté- of beaufortkaas
  • 5 sprieten fijngehakt bieslook
Bereiding
  1. Snij de kerstomaatjes open langs de bolle kant zodat ze op de kant waar het steeltje zit hun evenwicht behouden. Verwijder de zaadjes en laat de tomaatjes uitlekken.
  2. Maak de vulling: fruit 1 fijngehakte sjalot in boter, neem de pan van het vuur en voeg paneermeel en daarna kaas en fijngehakt bieslook toe. Meng alles tot een losse massa.
  3. Vul de tomaatjes hiermee en verwarm gedurende 10 minuten in de oven op 180°. Laat de gevulde kerstomaatjes voor het serveren even laten afkoelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content