Courgettepasta met granaatappel en walnotencrumble
05-05-2017, 11:18
Bijgewerkt op: 31-07-2023, 18:22
Voor 4 personen
- 2 middelgrote courgettes
- 1 avocado
- 2 el olijfolie
- 2 el citroensap
- peper, zout
- 1/2 granaatappel
Voor de crumble
- 2 el walnoten
- 1 el hennepzaad
- 1 el pijnboompitten
- 1 teentje look
- peper en zout
Bereiding
- Snij de uiteinden van de courgettes, snij de groente in lange (spaghetti)slierten met een mandoline of een spiraalsnijder.
- Mix de avocado tot een gladde puree, voeg olijfolie en citroensap toe. Werk af met peper en zout. Meng voorzichtig door de courgetteslierten.
- Snij de granaatappel open, haal er de pitjes uit, schep door de courgettepasta.
- Crumble: mix de walnoten, hennepzaad, pijnboompitten en look kort in een blender. Breng op smaak met peper en zout.
- Bestrooi het gerecht net voor het opdienen met de crumble.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier