Courgettepasta met granaatappel en walnotencrumble

lasagnette courgette
© Getty

Voor 4 personen
  • 2 middelgrote courgettes
  • 1 avocado
  • 2 el olijfolie
  • 2 el citroensap
  • peper, zout
  • 1/2 granaatappel
Voor de crumble
  • 2 el walnoten
  • 1 el hennepzaad
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 teentje look
  • peper en zout
Bereiding
  1. Snij de uiteinden van de courgettes, snij de groente in lange (spaghetti)slierten met een mandoline of een spiraalsnijder.
  2. Mix de avocado tot een gladde puree, voeg olijfolie en citroensap toe. Werk af met peper en zout. Meng voorzichtig door de courgetteslierten.
  3. Snij de granaatappel open, haal er de pitjes uit, schep door de courgettepasta.
  4. Crumble: mix de walnoten, hennepzaad, pijnboompitten en look kort in een blender. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Bestrooi het gerecht net voor het opdienen met de crumble.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content