The bloody blend
02-03-2016, 15:26
Bijgewerkt op: 06-12-2023, 20:14
Voor 4 personen
- 800 ml tomaten (blik)
- 2 el American BBQ Sauce
- 220 ml mezcal San Cosme (Mexicaanse sterkedrank)
- 80 ml citroensap
- 40 druppels worcestersaus
- 20 druppels tabasco
- selderijzout
- tijm van 2 geriste takjes
- 8 losse rozemarijnblaadjes
- 15 g geraspte mierikswortel
Citrusschuim
- 300 g water
- 300 g citroensap
- 80 g suikerwater
- 4 baadjes gelatine
Afwerking
- piment d’Espelette
- 8 jonge selderijscheuten
Bereiding
- Snij de tomaten in blokjes, maak aan met American BBQ Sauce.
- Pureer de cocktailingrediënten in de blender.
- Meng de ingrediënten voor het citrusschuim, los hierin de gelatine op. Doe in een spuitfles, zet met 2 patronen onder druk..
- Serveer the bloody blend in een leeg, schoongemaakt blik van tomatensoep: onderin de aangemaakte blokjes tomaat, daarop de cocktail en bovenop het citrusschuim. Versier met selderijcress en piment d’Espelette.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier