The bloody blend

Voor 4 personen
  • 800 ml tomaten (blik)
  • 2 el American BBQ Sauce
  • 220 ml mezcal San Cosme (Mexicaanse sterkedrank)
  • 80 ml citroensap
  • 40 druppels worcestersaus
  • 20 druppels tabasco
  • selderijzout
  • tijm van 2 geriste takjes
  • 8 losse rozemarijnblaadjes
  • 15 g geraspte mierikswortel
Citrusschuim
  • 300 g water
  • 300 g citroensap
  • 80 g suikerwater
  • 4 baadjes gelatine
Afwerking
  • piment d’Espelette
  • 8 jonge selderijscheuten

Bereiding

  1. Snij de tomaten in blokjes, maak aan met American BBQ Sauce.
  2. Pureer de cocktailingrediënten in de blender.
  3. Meng de ingrediënten voor het citrusschuim, los hierin de gelatine op. Doe in een spuitfles, zet met 2 patronen onder druk..
  4. Serveer the bloody blend in een leeg, schoongemaakt blik van tomatensoep: onderin de aangemaakte blokjes tomaat, daarop de cocktail en bovenop het citrusschuim. Versier met selderijcress en piment d’Espelette.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content