
Cocktail: The bloody blend
Nodig
Nodig
800 ml tomaten (blik)
2 el American BBQ Sauce
Cocktail:
220 ml mezcal San Cosme (Mexicaanse sterkedrank)
80 ml citroensap
40 druppels worcestersaus
20 druppels tabasco
selderijzout
tijm van 2 geriste takjes
8 losse rozemarijnblaadjes
15 g geraspte mierikswortel
Citrusschuim:
300 g water
300 g citroensap
80 g suikerwater
4 baadjes gelatine
Afwerking:
piment d’Espelette
8 jonge selderijscheuten
Bereidingswijze:
Snij de tomaten in blokjes, maak aan met American BBQ Sauce.
Pureer de cocktailingrediënten in de blender.
Meng de ingrediënten voor het citrusschuim, los hierin de gelatine op. Doe in een spuitfles, zet met 2 patronen onder druk..
Serveer in een leeg, schoongemaakt blik van tomatensoep: onderin de aangemaakte blokjes tomaat, daarop de cocktail en bovenop het citrusschuim. Versier met selderijcress en piment d’Espelette.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier