Carpaccio van appel en radijs
26-07-2017, 10:16
Bijgewerkt op: 01-04-2024, 13:17
Voor 4 personen
- 2 appels granny smith
- 12 radijzen
- 1 limoen
- 1/2 bosje veldsla
- 2 stelen selderij
- 50 g roquefort
- 50 ml verse room
- 2 el water
- 100 g verse noten
Bereiding
- Was de appels en de radijzen en snij ze in zeer fijne plakjes met een mandoline. Besprenkel met limoensap.
- Was de veldsla en haal de harde blaadjes weg. Was de selderij en snij in fijne plakjes. Voeg voor de dressing roquefort, room, water en 2 el limoensap samen in een blender en mix.
- Schik de appel- en radijzenschijfjes op 4 borden. Werk de carpaccio van appel en radijs af met selderij, veldsla en noten en serveer met de roquefortdressing.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier