Ingrediënten

Voor 8:

  • 1 kg voorgekookte rode bieten
  • 2 stengels groene selderij
  • 2 grote sjalotten
  • 200 g feta, verkruimeld
  • 1 granaatappel

Voor de vinaigrette:

  • 1 teen knoflook
  • geraspte schil van 1/2 sinaasappel
  • 1 bosje koriander
  • 1,5 dl olijfolie
  • 6 el rodewijnazijn

Maak eerst de vinaigrette: mix alle ingrediënten tot een homogene emulsie in de blender.

Snij de rode bieten in blokjes en meng met de vinaigrette. Snij de selderij en sjalot in blokjes en schep onder de bieten.

Doe de salade in een kom en verkruimel er de feta over. Werk af met granaatappelpitten.

Maak eerst de vinaigrette: mix alle ingrediënten tot een homogene emulsie in de blender. Snij de rode bieten in blokjes en meng met de vinaigrette. Snij de selderij en sjalot in blokjes en schep onder de bieten. Doe de salade in een kom en verkruimel er de feta over. Werk af met granaatappelpitten.