Brandade
![](https://img.static-rmg.be/a/view/q75/w962/h503/4376477/2459077-jpg-jpg.jpg)
10-06-2011, 11:05
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 14:13
Voor zes:
Voor zes:
2 uien in fijne brunoise
4 teentjes geplette look
500 gr aardappelen
500 gr knolselder
takje tijm, laurierblad
koffielepel piment d’espelette
peper en zout
1/2 liter gevogeltebouillon
500 gr witte vis (wijting, kabeljauw,…geen vaste vis)
3 dl room
Stoof de uien aan. Look, tijm, laurier, aardappelen en knolselder toevoegen. Kruid het geheel en bevochtigen met bouillon. Leg de vis er bovenop. Breng aan de kook en bedek met boterpapier. Plaats in de oven op 150°C. Overgiet na 15 minuten met room. Plaats terug in de oven voor een 20-tal minuten en meng regelmatig.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier