Gebakken paling met citroen en peterselie
28-06-2011, 11:43
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:09
Dit is een van de snelste, eenvoudigste en lekkerste palingrecepten.
Dit is een van de snelste, eenvoudigste en lekkerste palingrecepten.
Voor 4 personen
- 650 g gestroopte paling in stukken van 5 cm
- 4 el bloem
- boter
- peper en zout
- sap van 2 citroenen
- 4 el fijngehakte peterselie
Bereiding
1. Wentel de paling licht in de bloem en klop er de overtollige bloem af. Smelt boter en bak er de paling net gaar in. Kruid met peper en zout. Besprenkel met het citroensap en bestrooi met de peterselie. Serveer meteen met brood of frieten.
Tip: Deze bereiding van paling is één van de snelste, meest eenvoudige en lekkerste.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier