Culinair Culinair Rum, retrotaarten en doggybottles: deze foodtrends krijgen we in 2024 op ons bord Drinken we nog steeds natuurwijn, beginnen gluten aan een comeback en welk dessert wordt de ster van ons bord? Dit brengt het nieuwe jaar in de keuken en op restaurant.
Reizen Reizen Gloednieuwe fietsroute of gedeelde vakantiewoning? 24 reistips om 2024 richting te geven Geen betere manier om een nieuw jaar in te gaan dan door enkele leuke reizen en trips te plannen om naar uit te kijken. Wij bundelden 24 reistrends, niet te missen bestemmingen en travelgadgets om 2024 richting te geven. Bestemmingen en verbindingen 1. Sporen richting de gouden stad Nadat de nachttrein Brussel, Amsterdam en Berlijn …
Culinair Culinair Waarom moet ik een voorschot betalen als ik reserveer? 'We moeten gasten een beetje opvoeden' No-shows. Tien jaar geleden kende geen enkele gast die uitdrukking, vandaag zijn ze het regelmatig, zo blijkt. Wij vroegen restaurateurs naar hun oplossingen voor het veelvoorkomende probleem.
Culinair Culinair Is iedereen vandaag restaurantrecensent? 'Ook al zijn er 99 goede reviews, het is die ene slechte die je raakt' De web- of reserveringssite van het restaurant, Google en Tripadvisor, je kunt vandaag op heel wat plaatsen je meningĀ kwijt. Maar is dat ook een goed idee?
Culinair Culinair Van borrelplank tot avocado-olie: dit zijn de foodtrends voor 2023 De borrelplank blijft een ster, avocado-olie wordt een must-have, robots nemen onze bestelling op en natuurwijn die niet lekker is, mag je voortaan gewoon laten staan. Ziedaar het nieuwe jaar, op ons bord en ernaast!