Review | Culinair Review | Culinair Neon in Lier: het beste van de Nordic cuisine in een voormalige refter
Culinair Culinair Waarom de sluiting van Noma niet geheel onverwacht komt: 'Redzepi heeft het aan zichzelf te danken' Noma, het beste restaurant ter wereld, is aan zijn laatste jaar toe. Chef Bart de Pooter, die in december zijn tweesterrenzaak de Pastorale sloot, begrijpt waarom. 'Redzepi is op zijn limieten gebotst.'
Recepten Recepten Gefermenteerde witte asperges Een recept van chef René Redzep (Noma). Gefermenteerde asperges kun je maanden bewaren. Fijngesneden zijn ze heerlijk bij een hamburger of bij paté, als alternatief voor zoetzure augurken.
Culinair Culinair Fermenteren op Noma's wijze: een dag de testkeuken van chef Redzepi Gefermenteerde voedingswaren zijn niet meer weg te denken uit de beste keukens wereldwijd. Ook de Deense topchef René Redzepi en zijn Noma-team experimenteren er volop mee. Knack Weekend mocht een dag meedraaien in hun testkeuken.