Review | Culinair Review | Culinair Kobe Desramaults scoort met omakase-formule in Eliane: ‘Het prijskaartje volledig waard’ Net voor de jaarwisseling opende in Brussel het nieuwe restaurant van Kobe Desramaults, die eerder al sterren behaalde met In de Wulf (Dranouter) en Chambre Séparée (Gent). Sinds zijn terugkeer uit Sicilië gonsde het van de geruchten. Toen midden oktober de opening van restaurant Eliane werd bekendgemaakt, zat het meteen vol voor de komende drie …
Recepten Recepten Koekjes van eigen deeg: 10 recepten Wat je zelf bakt, smaakt beter. Van ‘gezond’ met havermout over simpele zandkoekjes tot de succesnummers van bekende chefs en kookboekenauteurs: tien recepten voor onweerstaanbare homemade koekjes.
Culinair Culinair België is een restaurantgids rijker: dit zijn de 3 favoriete eetplekken van Le Fooding Met Le Fooding is de befaamde Franse restaurantgids nu ook in België neergestreken. Een gids met 400 bruisende en oprechte adressen, van kebab tot gastro-bistro. De redactie van Le Fooding selecteerde voor Knack Weekend haar favoriete adressen.
Review | Culinair Review | Culinair Restaurant Aster in de Dansaertwijk: beloftevolle avant-gardegastronomie Ydris Gryson was sommelier in In De Wulf en chef Túbo Logier maakte deel uit van het keukenteam. Met Aster begint het duo aan hun eigen verhaal.
Culinair Culinair Verhuizen voor het vak: 4 professionals over hun liefde voor de Belgische horeca Geen werkvloer zo divers en multicultureel als de horeca. Ze zijn talrijk, de jonge chefs die ervaring zoeken aan de andere kant van de wereld en er soms ook blijven plakken. Wie is die jonge kok of prille sommelier die naar een vreemd land trekt om in een vaak bikkelharde sector te beginnen werken?