Culinair Culinair Rijstverhaal: verslag van een bezoek aan een traditionele sakebrouwerij in de buurt van Tokio Is natuurwijn zijn gloed der nieuwheid verloren? Schenk jezelf dan een glas van de Japanse tegenhanger in. Onze journalist ging op zoek naar de oorsprong van pure sake of junmai.
Culinair Culinair Waar dineert de driesterrenchef? De favoriete adressen van Viki Geunes in Antwerpen en Knokke-Heist Viki Geunes is een van de drie driesterrenchefs die België rijk is. Op de bovenste verdieping van het MAS in Antwerpen serveert hij een verfijnde en luxueuze keuken in zijn restaurant Zilte. Op zijn vrije dagen trekt hij naar de kust om te genieten van vertrouwde Belgische klassiekers.
Culinair Culinair Topsommeliers over de opkomst van soft pairings: 'Het alcoholvrije aanbod is in de meeste gevallen armzalig' Dry January en Tournée Minérale liggen intussen achter ons, maar soft pairing blijft een vaste waarde. Deze kunst van het alcoholvrij mixen trekt een duidelijke lijn tussen heden en verleden.