Culinair Culinair Water naast de wijn: expert Dennis van den Buijs vergelijkt eilandwijnen Deze week houdt onze wijnkenner een pleidooi voor de unieke druiven van de zonovergoten eilanden in de Middellandse Zee.
Culinair Culinair Tijd om een verdicchio in de kelder te leggen: kenner Dennis van den Buijs over witte bewaarwijnen Kenner Dennis van den Buijs signaleert de nieuwste trends. Deze week breekt hij een lans voor een witte wijn die je jaren mag vergeten.
Culinair Culinair Kenners tippen hun favoriete bommadranken: ‘Deze madeira is de ultieme meditatiewijn’ Versterkte wijnen hebben onterecht een ouwelijk imago, want er is niets mis met een smakelijke sherry of porto, en madeira kan meer dan een bittere ossentong op smaak brengen. Drie kenners kiezen wat zij deze feesten in het glas schenken.
Culinair Culinair Welke wijn begeleidt het wildseizoen? Kenner Dennis van den Buijs tipt 4 beestige flessen Onze wijnkenner schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week serveert hij wilde wijnverhalen en beestige flessen.
Culinair Culinair Amerikaanse wijnen: welke flessen verkiest kenner Dennis van den Buijs? Onze wijnkenner kiest niet democratisch of republikeins, wel voor Amerikaanse wijn. De meesten kennen Californische wijnen, maar wist jij dat er in elke Amerikaanse staat wijn wordt gemaakt?
Culinair Culinair Wijnexpert Dennis van den Buijs tipt: ‘In deze regio maakten ze vroeger zielloze tafelwijn, nu zie je hier een heuse wijnrevolutie’ Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week signaleert onze wijnkenner enkele druivensoorten die lang miskend zijn geweest, maar tegenwoordig als ware diva’s in de spotlight staan.
Culinair Culinair Veldboeket in een fles: onze wijnkenner tipt zijn favoriete field blends Onze drankexpert schenkt klare wijn. Deze week: field blends.
wijn wijn Wat drinkt de pelgrim? Een gids langs de beste wijnen van de Camino de Santiago Onze drankexpert schenkt klare wijn en proeft van de nieuwe trends. Deze week: ‘pelgrimswijnen’.