Culinair Culinair ‘Een rode biet kan even luxueus zijn als een truffel’: vier bekende chefs over de toekomst van plantaardige gastronomie Luxe op het bord: kan dat ook zonder langoustines, oesters, of een lap wagyuvlees? Zonder enig probleem, bewijst een nieuwe generatie chefs die uitblinkt in de botanische gastronomie. ‘We kunnen mensen verwonderd doen kijken naar een simpele knolselder.’
Culinair Culinair Waar schuiven chefs zelf de voeten onder tafel? 10 onmisbare adressen in Brussel Staat lekker eten op je lijstje met goede voornemens voor 2024? Doe jezelf een plezier en ontdek in Brussel tien restaurants waar chefs zelf graag gaan tafelen. Tips van topchocolatier Pierre Marcolini Barge “De buurt rond de Antwerpse Poort in Brussel associeer je niet spontaan met lekker eten. Chef-kok Grégoire Gillar is een oudgediende van …
Design Design Het mooiste mes in de la: sterrenzaak Le Gastronome ontwikkelt haar eigen bestek met besteksmid Antoine Lonjaret De perfecte eetervaring wordt niet alleen bepaald door wat er op je bord ligt, maar ook ernaast. Chefs Jean Vrijdaghs en Sébastien Hankard van de Luxemburgse sterrenzaak Le Gastronome ontwikkelden daarom samen met de Franse smid Antoine Lonjaret het ideale bestek voor hun restaurant.
Design Design Zo zit de vork in de steel: 3 chefs over hoe ze hun bestek kozen Bij de perfecte eetervaring hoort het perfecte gereedschap. Hoe ligt je lepel in de hand en hoe scherp is je mes juist? Wij vroegen aan topchefs Thijs Vervloet (Colette - De Vijvers), Rebecca Vandekerckhove en Lieven Vynck (Onslow) en Caroline Baerten en Nicolas Decloedt (Humus x Hortense) hoe zij hun bestek uitkozen.