Lekker historisch eten
Horeca-uitbaters ondernemen niet alleen, velen redden tegelijk een waardevol pand van de ondergang. Voorbeelden daarvan vindt u in Lekker historisch, een reisgids, culinaire gids en naslagwerk.
Horeca-uitbaters ondernemen niet alleen, velen redden tegelijk een waardevol pand van de ondergang. Voorbeelden daarvan vindt u in Lekker historisch, een reisgids, culinaire gids en naslagwerk.
Samensteller Luc Vander Elst, projectleider bij de Vlaamse Landmaatschappij, bundelde 42 bijzondere restaurants, brasseries en tavernes in Vlaanderen.
Van Priorij Corsendonk in Oud-Turnhout tot ’t Borrelhuis in een oud nonnenklooster in Hasselt; van het Aulnenhof in een vierkantshoeve in Walshoutem tot de Belgium Pier in Blankenberge.
Naast achtergrond- informatie over de bezochte adressen staat het boek boordevol tips over lokale specialiteiten, suggesties van de chef en vouchers waarmee u de aankoopprijs van het boek zo terugverdient. (WD)
Luc Vander Elst – Lekker historisch p>
Davidsfonds, 240 blz., 27,50 euro. p>
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier