De lege verpakkingen van schoonheidsproducten konden al sinds de lancering van & Other Stories worden binnengebracht in de winkels om vervolgens te recycleren. De Zweedse modeketen breidt het programma nu ook uit naar textiel. De keten werkt samen met experts om de stoffen een nieuw leven te geven.

'Elk stuk, hoe oud ook, in welke toestand ook, is een waardevolle bron van grondstoffen. Door samen met ons te recycleren, zullen de klanten de levensduur van een kledingstuk verlengen en helpen bij het beperken van de hoeveelheid textiel die op de afvalberg terechtkomt', aldus Samuel Fernström, Managing Director, & Other Stories.

Praktisch

Breng alle textiel van eender welk merk, in eender welke toestand naar de dichtstbijzijnde winkel van & Other Stories. Daar worden de zakken vol textiel opgehaald door de recyclagepartners van de winkel. Om de verpakkingen van de beautyproducten van & Other Stories te recycleren, breng je de lege verpakkingen van cosmetica, producten voor bad, lichaams- en huidverzorging naar de dichtstbijzijnde winkel

Beloning

& Other Stories wil klanten die helpen recycleren bedanken voor hun inzet. Telkens wanneer je verpakkingen of textiel binnenbrengt, krijg je daarom een bon van 10%. Je kunt deze bon één maal gebruiken en hij is drie maanden geldig.

Het programma gaat van start in België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. (LP)

De lege verpakkingen van schoonheidsproducten konden al sinds de lancering van & Other Stories worden binnengebracht in de winkels om vervolgens te recycleren. De Zweedse modeketen breidt het programma nu ook uit naar textiel. De keten werkt samen met experts om de stoffen een nieuw leven te geven. 'Elk stuk, hoe oud ook, in welke toestand ook, is een waardevolle bron van grondstoffen. Door samen met ons te recycleren, zullen de klanten de levensduur van een kledingstuk verlengen en helpen bij het beperken van de hoeveelheid textiel die op de afvalberg terechtkomt', aldus Samuel Fernström, Managing Director, & Other Stories.Praktisch Breng alle textiel van eender welk merk, in eender welke toestand naar de dichtstbijzijnde winkel van & Other Stories. Daar worden de zakken vol textiel opgehaald door de recyclagepartners van de winkel. Om de verpakkingen van de beautyproducten van & Other Stories te recycleren, breng je de lege verpakkingen van cosmetica, producten voor bad, lichaams- en huidverzorging naar de dichtstbijzijnde winkelBeloning& Other Stories wil klanten die helpen recycleren bedanken voor hun inzet. Telkens wanneer je verpakkingen of textiel binnenbrengt, krijg je daarom een bon van 10%. Je kunt deze bon één maal gebruiken en hij is drie maanden geldig. Het programma gaat van start in België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. (LP)