Nike ging ten rade bij enkele professionele basketbalspeelsters, waaronder Elena Delle Donne, Skylar Diggins, Chiney Ogwumike en Sue Bird, voor een nieuwe collectie. Ook het vrouwenteam basketbal van de Universiteit van Connecticut kreeg inspraak in de nieuwe outfits van de Elite Basketball-lijn.

'We vroegen de raad van vrouwen die basket spelen zodat we de juiste stijl vonden die voldoet aan de wensen en noden van de vrouwelijke atleet,' legt Chris Burke van Nike uit.

De collectie bestaat uit vier stuks, die allemaal met veel zorg en liefde werden ontwikkeld. (LP)

Nike ging ten rade bij enkele professionele basketbalspeelsters, waaronder Elena Delle Donne, Skylar Diggins, Chiney Ogwumike en Sue Bird, voor een nieuwe collectie. Ook het vrouwenteam basketbal van de Universiteit van Connecticut kreeg inspraak in de nieuwe outfits van de Elite Basketball-lijn. 'We vroegen de raad van vrouwen die basket spelen zodat we de juiste stijl vonden die voldoet aan de wensen en noden van de vrouwelijke atleet,' legt Chris Burke van Nike uit. De collectie bestaat uit vier stuks, die allemaal met veel zorg en liefde werden ontwikkeld. (LP)