Benjamin Van Oost (Studio BamBam) en Ellen Van Eccelpoel (Flanel) slaan opnieuw de handen in elkaar. Na een geslaagde eerste samenwerking kruisen de twee opnieuw de tekenpen met een opvallend fris resultaat. Nadat Ellen het perfecte vel geel leder had gevonden liet ze het beschilderen door Benjamin, die met zwarte en witte verf zijn typische comicstijl losliet op het luxueuze canvas. Met dat kunstwerk ging Ellen vervolgens aan de slag en maakte er drie nieuwe, buitengewone Flanel-handtassen: de midget, de big en de clochard.

Het resultaat van de samenwerking tussen deze twee Belgische creatievelingen, kan je bewonderen én kopen in de webshop van Comme les Belges het online platform dat kleinere, mindere bekende Belgische ontwerpers de mogelijkheid biedt om een groter publiek te bereiken. Snel zijn is de boodschap, want de handtassen worden in zeer beperkte oplage gemaakt.

Flanel x Studio BamBam
© Flanel x Studio BamBam

Lees het interview met Ellen Van Eccelpoel hier: "We moeten troster zijn op het Belgische vakmanschap"

Benjamin Van Oost (Studio BamBam) en Ellen Van Eccelpoel (Flanel) slaan opnieuw de handen in elkaar. Na een geslaagde eerste samenwerking kruisen de twee opnieuw de tekenpen met een opvallend fris resultaat. Nadat Ellen het perfecte vel geel leder had gevonden liet ze het beschilderen door Benjamin, die met zwarte en witte verf zijn typische comicstijl losliet op het luxueuze canvas. Met dat kunstwerk ging Ellen vervolgens aan de slag en maakte er drie nieuwe, buitengewone Flanel-handtassen: de midget, de big en de clochard.Het resultaat van de samenwerking tussen deze twee Belgische creatievelingen, kan je bewonderen én kopen in de webshop van Comme les Belges het online platform dat kleinere, mindere bekende Belgische ontwerpers de mogelijkheid biedt om een groter publiek te bereiken. Snel zijn is de boodschap, want de handtassen worden in zeer beperkte oplage gemaakt.