Veldsla met pesto van sla en gerookte eendenborst
Voor 4:
Voor 4:
150 g veldsla
1 middelgrote pastinaak
boter
4 stuks lente-ui
100 g gerookte eendenborst (in plakken)
peper en zout
olijfolie
Voor de pesto:
100 g veldsla
3 el pijnboompitten
4 el schilfers van parmezaankaas
2 fijngehakte knoflooktenen
2 dl olijfolie
peper en zout
Maak eerst de pesto: mix de veldsla met de pijnboompitten, de kaas, de knoflook en de olijfolie tot een grove massa. Kruid met peper en zout en zet apart.
Verdeel de gespoelde veldsla op de borden. Snij de pastinaak ongeschild overlangs en bak de plakken in boter. Schik op en tussen de sla. Snij de lente-ui in ringen en verdeel over de borden, verdeel de gerookte eendenborst erover. Werk af met peper, zout, een scheut olijfolie en de pesto.
Tijd: 35′
Moeilijk: 1
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier