Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 500 kalfsgehakt
  • peper en zout
  • 1/2 tl kaneelpoeder
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • meel
  • 40 g boter
  • bosje tijm
  • 2 kruidnagels
  • 400 g ontpitte krieken

Breng het vlees op smaak met peper, zout, kaneel en gember. Rol tot balletjes en haal even door het meel. Braad kort aan in een gietijzeren stoofpan. Dek af en bak met de tijm, de kruidnagels en de krieken, waarvan het sap de saus oplevert, op een laag pitje.

Breng het vlees op smaak met peper, zout, kaneel en gember. Rol tot balletjes en haal even door het meel. Braad kort aan in een gietijzeren stoofpan. Dek af en bak met de tijm, de kruidnagels en de krieken, waarvan het sap de saus oplevert, op een laag pitje.