Benodigdheden

  • 200 g knolselder in dikke blokjes
  • 350 g water
  • 20 g halfzoute boter
  • 120 g room
  • 6 g gelatine
  • sap van 1 citroen
  • 50 g grijze garnalen
  • 50 g selder in julienne gesneden
  • kervelplukjes
  • zout

Bereidingswijze

Gaar de knolselder met het water 30 minuten op 80°C in een keukenrobot. Mix vervolgens de bereiding, voeg boter en room toe. Werk af met de gelatine, zout en citroen. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Breng de seldersalade op smaak met een vinaigrette. Garneer met de grijze garnalen, de seldersalade en enkele plukjes kervel.

Gaar de knolselder met het water 30 minuten op 80°C in een keukenrobot. Mix vervolgens de bereiding, voeg boter en room toe. Werk af met de gelatine, zout en citroen. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Breng de seldersalade op smaak met een vinaigrette. Garneer met de grijze garnalen, de seldersalade en enkele plukjes kervel.