Verrines: knolselder met grijze garnalen

7784601

Een recept van Laure Genonceaux, de Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2017.

Een recept van Laure Genonceaux, de Chaudfontaine Lady Chef of the Year.

Ingrediënten

  • 200 g knolselder in dikke blokjes
  • 350 g water
  • 20 g halfzoute boter
  • 120 g room
  • 6 g gelatine
  • sap van 1 citroen
  • 50 g grijze garnalen
  • 50 g selder in julienne gesneden
  • kervelplukjes
  • zout

Bereidinge

1. Gaar de knolselder met het water 30 minuten op 80 °C in een keukenrobot. Mix vervolgens de bereiding, voeg boter en room toe. Werk af met de gelatine, zout en citroen.

2. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Breng de seldersalade op smaak met een vinaigrette. Garneer met de grijze garnalen, de seldersalade en enkele plukjes kervel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content