Voor 4:

4 ronde, biologische hamburgerbroodjes (volkoren, meergranen)

1 potje hummus (biowinkel)

1 appel, 1 geraspte rode biet

1 gesnipperde rode ui

scheutjes

Voor de pastei :

300 g vaste natuurtofoe

300 g lichte gerstemout (in plaats van havermout)

de helft van een flesje Zinnebir van 33 cl

1/2 gesnipperde ui

takjes peterselie

1 tl komijn

1 tl zwarte peper

knoflook

2 tl tijm, 1 tl zout

Bereidingswijze:

Doe alle ingrediënten voor de pastei in een kom en meng met de handen. Ga voor exemplaren van 14 cm diameter en 1 cm dik.

Bak ze in de pan met kokosolie, 3 minuten per kant.

Bestrijk het gehalveerde broodje aan beide kanten met hummus. Leg er drie rauwe appelschijfjes op, geraspte biet, rode ui en jonge scheutjes. Stel de hamburgers samen en serveer.

Voor 4:4 ronde, biologische hamburgerbroodjes (volkoren, meergranen) 1 potje hummus (biowinkel) 1 appel, 1 geraspte rode biet 1 gesnipperde rode ui scheutjes Voor de pastei : 300 g vaste natuurtofoe 300 g lichte gerstemout (in plaats van havermout) de helft van een flesje Zinnebir van 33 cl 1/2 gesnipperde ui takjes peterselie 1 tl komijn 1 tl zwarte peper knoflook 2 tl tijm, 1 tl zout Bereidingswijze:Doe alle ingrediënten voor de pastei in een kom en meng met de handen. Ga voor exemplaren van 14 cm diameter en 1 cm dik. Bak ze in de pan met kokosolie, 3 minuten per kant. Bestrijk het gehalveerde broodje aan beide kanten met hummus. Leg er drie rauwe appelschijfjes op, geraspte biet, rode ui en jonge scheutjes. Stel de hamburgers samen en serveer.