Garneer de tomaten-paprikasoep met verse kruiden en serveer met lookbrood of broodcroutons en gemalen kaas.
Voor 4 personen
- 1 blokje groente- en 1 blokje vleesbouillon in 1 l kokend water
- 1 pak gezeefde Tomaten
- 1 bokaal gegrilde paprika
- 5 cl room
- handvol gesnipperde verse kruiden (peterselie, kervel, basilicum, koriander, bieslook)
- zout en peper
Bereiding
- Snijd de uitgelekte paprika’s in stukjes en doe ze samen met de gezeefde tomaten bij de bouillon. Laat tien minuten doorkoken.
- Pureer de soep met de staafmixer. Kruid eventueel nog bij met peper en zout.
- Giet de tomaten-paprikasoep in een (liefst voorverwarmde) terrine, giet de room er in een dunne straal op zodat je een gemarmerd effect bekomt en strooi er de verse kruiden over.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier