Tomaten-paprika soep

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

1 blokje groentebouillon en 1 blokje vleesbouillon opgelost in 1 l kokend water

1 pak Heinz Gezeefde Tomaten

1 bokaal Bonduelle Paprika Piquillos

5 cl room

een handvol fijngesnipperde verse kruiden (peterselie, kervel, basilicum, koriander, bieslook)

zout en peper

Snijd de uitgelekte paprika’s in stukjes en doe ze samen met de gezeefde tomaten bij de bouillon. Laat tien minuten doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Kruid eventueel nog bij met peper en zout. Giet de soep over in een (liefst voorverwarmde) terrine, giet de room er in een dunne straal op zodat je een gemarmerd effect bekomt en strooi er de verse kruiden over.

Tip:

Serveer met lookbrood of broodcroutons en gemalen kaas..

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content