Tiramisu met Belgische aardbeien

tiramisu met aardbeien
© Getty
Nodig
  • 1 pak lange vingers
  • 500 g mascarpone
  • 1 bakje aardbeien
  • 1 eigeel
  • ±150 ml aardbeienlikeur
  • 5 el poedersuiker
  • chocoladepoeder
Bereiding
  1. Meng de mascarpone met de eierdooier en de gezeefde poedersuiker.
  2. Schik de lange vingers in een schaal en besprenkel royaal met aardbeienlikeur.
  3. Halveer de aardbeien, verdeel de helften over de lange vingers en bedek met de helft van het mascarponemengsel.
  4. Leg opnieuw lange vingers in de schaal, besprenkel opnieuw met aardbeienlikeur en bedek met de tweede helft van de mascarpone.
  5. Zet de tiramisu met aardbeien enkele uren koel en versier met chocoladepoeder en eventueel extra aardbeien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content