Tiramisu met Belgische aardbeien
10-06-2011, 10:24
Bijgewerkt op: 05-06-2024, 19:46
Nodig
- 1 pak lange vingers
- 500 g mascarpone
- 1 bakje aardbeien
- 1 eigeel
- ±150 ml aardbeienlikeur
- 5 el poedersuiker
- chocoladepoeder
Bereiding
- Meng de mascarpone met de eierdooier en de gezeefde poedersuiker.
- Schik de lange vingers in een schaal en besprenkel royaal met aardbeienlikeur.
- Halveer de aardbeien, verdeel de helften over de lange vingers en bedek met de helft van het mascarponemengsel.
- Leg opnieuw lange vingers in de schaal, besprenkel opnieuw met aardbeienlikeur en bedek met de tweede helft van de mascarpone.
- Zet de tiramisu met aardbeien enkele uren koel en versier met chocoladepoeder en eventueel extra aardbeien.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier